Literatura

ROZMOWA Z PANEM (wiersz)

slawekrat


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 19 maja 2014, 07:34
................................genialne
calvados
calvados 19 maja 2014, 08:38
milczenie może być wymowne
zawsze jednak pozostaje myśl
na ile Twoje myśli są cenne, a na ile przesiąknięte fanatyzmem
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 19 maja 2014, 09:05
a Pan, który widzi w ukryciu, odda tobie... :)
kopia cesarza internetu 19 maja 2014, 10:21
Ale zaskoczyłeś....
Potisz
Potisz 22 maja 2014, 21:40
Geniusz;))
przysłano: 19 maja 2014 (historia)

Inne teksty autora

oczy
slawekrat
stracony czas
slawekrat
stracony czas
slawekrat
NADZIEJA I WIARA
slawekrat
ROZMOWA Z PANEM
slawekrat
Miłośc
slawekrat

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca