Literatura

stracony czas (wiersz)

slawekrat


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 17 lipca 2014, 18:19
ten motyw jest już ograny: www.empik.com/wszystko-co-mezczyzni-wiedza-o-kobie…
Mithril
Mithril 17 lipca 2014, 18:19
nooooo................................fakt

"stracony czas (wiersz)
slawekrat


brak ocen"
przysłano: 17 lipca 2014 (historia)

Inne teksty autora

oczy
slawekrat
stracony czas
slawekrat
NADZIEJA I WIARA
slawekrat
ROZMOWA Z PANEM
slawekrat
ROZMOWA Z PANEM
slawekrat
Miłośc
slawekrat

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca