Literatura

Entropia (wiersz)

arte


John Doe
zdefiniowany
aksjomatem zero-jedynkowym
nad morzem wydaje się
radosny i inteligentny

 

dzięki kompulsywnej potrzebie
nieustannego pisania
hipergrafii
wynikającej z klasyfikacji
oznaczonej kodem
rozpoznania F31

możemy prowadzić dalsze
badania analizując
chore bajania
w dozwolonych kopiach
systemu z zaimplementowanym
backdoorem

który umożliwia tropienie
zachowań uznanych
w antyutopii za element
„niepożądany” i „niebezpieczny”
stanowiący
potencjalne zarzewie buntu
w parku rozrywki

sprawujemy nadzór
nad matrycami generującymi
olbrzymią ilość danych
przesyłanych
z każdej części świata

za pomocą punktów
wymiany ruchu zapisywanego
w macierzach dysków
zrębów sztucznej inteligencji
ułatwiającej życie już teraz
przez terminale
techniczne gadżety

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 9 grudnia 2014, 22:33
"John Doe
zdefiniowany aksjomatem zero-jedynkowym
nad morzem wydaje się radosny i inteligentny

dzięki kompulsywnej potrzebie nieustannego pisania
hipergrafii wynikającej z klasyfikacji oznaczonej kodem
>ef trzydzieści jeden<……………….ja bym tak (ominąć kawoławizm dwubiegunowości wg. ICD-10)

możemy prowadzić dalsze badania analizując
chore bajania w dozwolonych kopiach systemu
z zaimplementowanym backdoorem który
umożliwia tropienie zachowań uznanych
w antyutopii za element „niepożądany” i „niebezpieczny”

stanowiący potencjalne zarzewie buntu w parku rozrywki
sprawujemy nadzór nad matrycami generującymi
olbrzymią ilość danych przesyłanych z każdej części świata
za pomocą punktów

wymiany ruchu zapisywanego w macierzach dysków
zrębów sztucznej inteligencji ułatwiającej życie już teraz
przez terminale - techniczne gadżety"

tą razą wsadził ja paluchy w wersyfikację, bo słupkowizm wg. mnie szkodzi temu
tekstu :-)
wodoodporny 14 grudnia 2014, 18:58
Słupki ok
przysłano: 9 grudnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca