Literatura

mam gdzieś (wiersz)

Jaro

 wszystko w dupie 
niech wali się świat i świeczka co się tli 
 twoje oczy za mgłą

naćpane dniem 
mam  gdzieś 


twoje buty uwierają  
nie mam kasy ale mam czas

 
mam w dupie ludzi  zakłamany świat 
oczy otworzyły się jak strony ksiąg 
nie mogę znieść tego co we mnie jest 


nie wiem co wokół  się dzieje  
zabierzcie mnie z stąd  na odległy ląd


 w dupie ten świat 
 miało być  dobrze 
a jest jak jest czyli do dupy

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 16 marca 2015, 08:12
ja rozumiem odwłoczne niezadowolenie tylko po kiego pisać o tym w tak
nieudolny, prymitywny i infantylny sposób... po raz milionowy(?)
Yaro
Yaro 16 marca 2015, 15:28
mam to w dupie ...
przysłano: 15 marca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca