Literatura

(wiersz)

kerrang

(decyzja jest zawsze, lecz słowa milkną obok - bardzo dobrze powiedziane - przyp. Szluger)
ja w miejscu i czasie tym
czy odpowiednim powiedziałem ?
co śniłem czy byłem wtedy trzezwy ?
zapewne ma schiza [czy schiza ? ]
tak myśli lecz czy racje ma ?
w bycie tym innym, moim najwyższym ?
najwyższym mi ...
i jeśli już wiem to czego ty pragniesz ?

decyzja jest zawsze lecz słowa milkną obok

nie znoszę swych błędów i nie chce czuć tego
błędu ...

jakkolwiek postąpisz tak będzie i wszystko
jakkolwiek się stanie, zgaśnie to ognisko
dziwnego oczekiwania na sens

[do not be afraid my child
soon you'll die ...]

jak dla mnie jak zawsze, jak proste
logiczne ..

czas się dopełnia ...
niepewność za progiem
czeka,
lecz śpi......

słaby 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 września 2001

Inne teksty autora

most
kerrang
paranoja
kerrang
alko
kerrang
paranoja
kerrang
czasami czuję
kerrang
zachwianie
kerrang
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca