Literatura

drzewo(1995) (wiersz)

Jaro

zimny dzień szare niebo
wieje wiatr 
obok nie ma cię

sam jak drzewo
jestem sam

smutny ptak skradli niebo
źli ludzie

 

na dnie ciągle pijany
nie chcę żyć
życie oszukało mnie
kocham cię daj mi jeść

 

sam odchodzę tam gdzie nie ma mnie
sam odchodzę tam gdzie nie ma nas
sam odchodzę tam gdzie jestem sam

 

wróć miłości
proszę przyjdź z nowym dniem

 


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 8 kwietnia 2015, 11:43
nadaje się na piosenkę tak sadzę. pozdrawiam ...
przysłano: 7 kwietnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca