Literatura

w orlim gnieździe (wiersz)

Jaro

drzewa rzucają cień
źli ludzie rzucają uroki

 

mimo głębokiej wody
idę przed siebie 

 

słońce spogląda
na wszystkich jednako 
na niebie skrzydła ptaków

 

wieczorem nad stawem koncert kumaków 
księżyc strażnik czuwa nad spokojem
wisi ciężko nad ramionami lasu

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Smutna Żaba
Smutna Żaba 29 kwietnia 2015, 00:34
niósł wilk razy kilka, powiesili i wilka. :(
przysłano: 25 kwietnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca