Literatura

nie bój się (wiersz)

Jaro

nie bój się głosować

 gonisz do urny gdy wybory

jak rolnik do obory

 

rym jest celowy

 

tak

 

bardzo się starałem 

 mówisz gdzie jest błąd

 

każdy popełnia je

mianowicie zacznę

od początku od zarodka

 

 w raju

Adam uległ Ewie 

pokazała mu węża 

chłopak tak się zawstydził

 jabłko zjadł

 

a teraz mam co mam

roboty od świtu do nocy

kasę na konto 

pomagam ślę

zagłosuj na mnie

przecież nie będę prezydentem

 

wolny człowiek 

gdy dobrze jest

ktoś znajdzie się

by podciąć kilka skrzydeł

 

dlatego mówię do szeregu chuju 

szeregowy nie bój się 

zagłosuj kocham cię


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca