Literatura

Myślami wstecz (wiersz)

patica

Gdy byłam mała podeszłam do lustra

Powiedziałam wtedy ,,to właśnie ja"

Gotowa by przeżyć najlepsze życie

Wymyślić co zrobić by po nim nie błąkać się

 

To jest świat, który nie ma wad

Każdy człowiek daje w nie duży wkład

Chodź jest trochę źle nie poddaję się

Bo każdy udaje, myśląc, że to dobrze

 

Po kilku latach powróciłam tam

Lecz bez tych samych ludzi, z kilkoma z moich ran

Zmieniło się wszystko, moje oczy inaczej patrzyły

Mojego serca w końcu nie zmyliły

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 24 grudnia 2015, 21:46
bez- nadzieja...to jest to co wyżej.
Nadzieja, że będziesz czytać i pisać z sensem i poprawnie składniowo.
przysłano: 23 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca