Literatura

*** (wiersz)

bogna

była noc gdy wypisałeś się z mojego życia
leżę teraz rozebrana ze słów 
ściany jeszcze ciepłe krzyczą na siebie
mają niewątpliwie wrażenie 
że jestem wobec nich obojętna 
tak jak wobec ciebie kiedy zabierałeś
; złamaną kolumnę; Fridy Khalo 
byla to świetna kopia której prawdopodobnie 
nigdy nie powtórzę 
rozpadam się rozkłada mnie tęsknota 
na wszystko sie zgadzam a może tylko
udaje (?)

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 3 czerwca 2016, 17:41
...skoro nie brakowało słów dla tekstu to winno ich wystarczyć również na tytuł

tzw. asteryskiem jest w sieci zatytułowanych miliardy tekstów, powyższy ma być jednym z nich..?
bogna 3 czerwca 2016, 19:14
Masz racje , winna jestem tytułu , ale zabrakło pomysłu po prostu , zatem popracuje na nim , uklony
przysłano: 3 czerwca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca