do Ciebie

Yaro

mówią że po czterdziestce 
druga połowa ma miejsce 

że zaczyna się życie


pragnę by moja droga

biegła w nieskończoność 
nic więcej

 

ze szczerością modlę się każdego dnia

o ludzi o dzieci

o zafajdany świat

 

nie pragnę nic więcej

 

wyciągam ręce 
naprawiam błędy 
karmię gołębie

 

kocham nic więcej

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 12 czerwca 2016
anonim