zegar idzie
idź w pizdu
terminy umowy kredyty
po chuj mi to
wkręcony mówią pracuj
ale po chuj
i tak dadzą ci jeść
przecież człowiek równa się pies
może nawet mniejsze prawa ma
bar mleczny żywi takich podobnym ptakom
udam że mam deprechę lub schizofrenię
dadzą rentę kochanie się ustawimy
będę zbierał złom
odłożymy na podróż wokół świata
na razie tymczasem wkurza mnie szef czasem codziennie
wszystko wywrócone na lewą stronę
obie skarpetki obie lewe
dość wyzyskiwania dość zarabiania
rozczulony idę
idę panie po zapłatę
na nowy za miasto wypadzik