po co mi majątki
czuję się bogatym gdy jestem nagi
zakrywam klejnoty kawałkiem szmaty
po co się bogacić
wolę tracić
duch osadzony twardo
na fundamentach prawdy wiary
waleczny Geronimo
prowadzi mnie głos i słowa Jego
Abba Ojcze ukazałeś znaki
jak narodzić się na nowo
nowa Ziemia i Niebo
wszystko nowe oryginalne
skoczę po piwko tak na jednej nodze
chyba mogę