Literatura

reggae slams (wiersz)

Yaro

dobrze na dole tu

dobrze nam

dobrze się mam

a wy my też

 

na górze a niech tam

jedzą na porcelanie

kotlet podany

srebrnymi sztućcami 

 

dobrze na dole tu
dobrze nam 
dobrze się mam

pomiędzy kumplami z piaskownicy

 

 

ogień płonie

iskrzy między nami

ognisko a w nim trzy 

ziemniaki pyry i kartofle 

bo nas trzech 

Yaro Leon Biały 

 

nie będziemy błądzić

ciemna noc

 

dobrze na dole tu
dobrze nam 
dobrze się mam

pomiędzy kumplami z piaskownicy


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 15 września 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca