gówno(piosenka)

Yaro

w papierku błyszczy

mówisz cud 

od środka czuć 

 

ciągnie się smród 
z zachodu na wschód 

 

brązowe z daleka

kasztanowe idealne

 

nie dotykaj

uciekaj 

 

ciągnie się smród 

z zachodu na wschód 

 

gdy w gówno wdepniesz 

nie wypłuczesz 

palcem wytkną 

nazwą dziwką 

 

 

 

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 15 października 2016
anonim