co leży

Yaro

namaszczone usta poety

co do cnoty niestety 

nie dałby ręki uciąć 

oddany uciechom 

szaleje myśli huragan 

 

pokreślenia słowa

kropki 

rysunek Hitlera 

po co do cholery

 

pisze 

jeśli życia nie przekreśli

 żony nie zmieni

przecież żona to nie rodzina

jedynie syn

 

wypija wszystko co kręci

nawet wodę po kolędzie  

Yaro
Yaro
Wiersz · 6 stycznia 2017
anonim
  • Krzysztof Rutkowski
    kolego, kto po kolędzie chodzi do poety, o ile pamiętam tam wiśniuwkę się pija

    · Zgłoś · 7 lat
  • Yaro
    Woda święcona na kaca, ponoć pomaga. Choć słyszałem , że w Rosji 200 osób się zatruło pijąc wodę ze świętego źródła.Pozdrawiam:)

    · Zgłoś · 7 lat
  • poldi75
    Takie ono święte

    · Zgłoś · 7 lat
  • Yaro
    Dziękuję bogna. Pozdrawiam:)

    · Zgłoś · 7 lat