łąka na niej kwiatek
na drzewie ptaszek
z prawem do życia
z prawem do konsumpcji
w obie strony
dziadek stary z balkonikiem
pędzi przed siebie
jakby mu życia było mało
takie ma prawo
i dobrze
ludzie biegiem do pracy
bez niej nie ma na kołacze
życie potrzebuje barw
załóż różowe okulary
różnorodny świat pełen wilków
selekcja naturalna