śliczna się śnisz
malinowe usta smakują
latem
piersi nabrzmiałe od piękna
bluzka rozpięta
guziki trzeszczą
uśmiech podnieca
z ochotą rozbieram wzrokiem
ściągam zdzieram wszystko
budzi świt spojrzenia
śpię spokojnie
to tylko sen
przyczłapał w nocy
mówię dość obgryzania paznokci
muszę zrobić pierwszy krok
wyczuwam moc
poznam ją w tą noc