jeszcze wczoraj kwitła miłość
dzisiaj nie ma przebacz
zapomniałaś o chłopaku
zapomniałaś o spotkaniu
miłość na śniadanie
na obiad rozstanie
droga prowadzi w przepaść
ścieżka kręta i zakręty
zamiast miłości
zapalę skręta
miłość kwitła
rozwijała skrzydła
zostaje czekać
na rozstajach
patrzeć na znaki
z której strony uderzy