Literatura

Odliczanie… (wiersz)

lenuszek09

 

Raz i dwa

Mowa trwa

Mowa trawa

Raz i dwa

 

Trzy i cztery

Nie te numery

Ze mną sknery

Trzy i cztery

 

Pięć i sześć

Idzie już wieść

Nie mogę znieść

Pięć i sześć

 

Siedem i osiem

Pal sześć!

 


fatalny 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 4 maja 2018, 13:18
...widzę, że hurtownia gniotów rozwarła podwoje
Konrad Koper 4 maja 2018, 15:41
Jako wyliczanka, tylko…
M 7777
M 7777 6 maja 2018, 17:47
;-)

spróbowałem
"siedem i osiem
pal sześć"
dziewięć i dziesięć
zjadłem też
i głodny jestem
daj coś zjeść

pozdrawiam :-)
przysłano: 4 maja 2018 (historia)

Inne teksty autora

Poezja mi wszystko wybaczy
Iza Marcinkowska
​ Jawa czy sen?
Iza Marcinkowska
Oni tu są
Iza Marcinkowska
Uciekam
Iza Marcinkowska
Zanim
Iza Marcinkowska
Sen
Iza Marcinkowska
***
lenuszek09
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca