Literatura

Nic za free (wiersz)

lenuszek09

Patrz

No patrz przed siebie

Myślisz:

Unurzałem się w chlebie

I jestem

Panem

 

Nie

Baranem

Jesteś od zawsze

I na zawsze

 

Bo łatwe nie jest

Łatwe

A lekkie

Nie jest lekkie

Co przychodzi

Się rodzi

Nie spada

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 maja 2018 (historia)

Inne teksty autora

Poezja mi wszystko wybaczy
Iza Marcinkowska
​ Jawa czy sen?
Iza Marcinkowska
Oni tu są
Iza Marcinkowska
Uciekam
Iza Marcinkowska
Zanim
Iza Marcinkowska
Sen
Iza Marcinkowska
***
lenuszek09
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca