Literatura

NIE - UPADAM (wiersz)

lenuszek09

Poranna mgła spłynęła

po liściach łza

po policzku dotknęła

zaspanej trawy

napiła się ziemia

spragniona

 

Przez noc

przez strach

przez życie

 

W cieniu i blasku

staram się

nie upadać

 

 

 


niczego sobie 2 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 4 lipca 2018, 09:37
Głęboki opis, który okazał się egzystencjalnym… 6
Mi Lo
Mi Lo 4 lipca 2018, 10:21
ładne entery. reszta to banał po prostu
Ir
Ir 4 lipca 2018, 11:05
spłynęła
łza
dotknęła
ziemia
spragniona..............a, a, a, a

zerwij
wyciągnij
wpij................j, j, j

Treściowo miałkie.
przysłano: 4 lipca 2018 (historia)

Inne teksty autora

Poezja mi wszystko wybaczy
Iza Marcinkowska
​ Jawa czy sen?
Iza Marcinkowska
Oni tu są
Iza Marcinkowska
Uciekam
Iza Marcinkowska
Zanim
Iza Marcinkowska
Sen
Iza Marcinkowska
***
lenuszek09
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca