Literatura

Przeszłość wraca (wiersz)

lenuszek09

wewnątrz łzy

bumerang przeszłości

w ruch wprawiony

wbrew grawitacji

 

przeklęty

szalony

 

zerwij owoc

z drzewa (nie) zakazanego

wzmocni

miąższ soczysty

 

a tu puk, puk - słyszę

 

moja przeszłość

(nie) zdecydowana

pod oknem stoi

 

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 sierpnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

Poezja mi wszystko wybaczy
Iza Marcinkowska
​ Jawa czy sen?
Iza Marcinkowska
Oni tu są
Iza Marcinkowska
Uciekam
Iza Marcinkowska
Zanim
Iza Marcinkowska
Sen
Iza Marcinkowska
***
lenuszek09
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca