Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
prezent
prezent
Yaro
co dał świat
prócz miliona kłamstw
ukraca wolność
kręci bat gilotyn las
Lubię
1
Yaro
Wiersz · 15 września 2018
Konrad Koper
5+ Krótkie i wartkie… Prawda !!
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Konrad Koper
Zajrzyj do mnie !
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści