Literatura

kim jestem (wiersz)

Yaro

kim że jestem 
w świeci kłamliwych zawiłych słów

 

na dłoniach praca szczęście
że dzieciom dobrze 
płynę w bezmiarze bez powietrza

 

uciekają lata 
scena po której drepce nie jest łatwa
schodzę pokonany
bezsilny słaby

 

woda nie smakuje tak samo 
wychodzę wystrugany nieładny blady

 

oklaski porażka i pętla coraz mocniejsza 
po co  mój duch tutaj zamieszkał

 

są ciekawsze miejsca

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 listopada 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca