twór sztuczny

Marek Kielgrzymski

wróciłeś do wierszy

I co ci blask zrealni?

tego nikt nie czyta

stare skrzydła harpii

(worki pod oczami bóstwa)

 

Przerzucam pomost do siebie

oddycham nabrzmiałym złudzeniem

wiersz

 

Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim