kobieta i kołnierzyk

Yaro

poznałem wiele kobiet
przeglądały się w moich oczach
mówię dobrze pięknie 

 

pewny zgubiony
kuszony urokiem 

 

poznałem kobietę
jak w koszuli kołnierzyk 
na szyi co za numer

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 10 stycznia 2019
anonim