Literatura

dobrze (wiersz)

Yaro

jestem bywam przeżywam 
buduję własną historię
cegła za cegłą wyrasta budowla
na twardym fundamencie

 

w oparciu z uśmiechem 
bez dopingu dalej na ringu
podnoszę rękawice
kolejne zwycięstwo 

 

życie układa kostkę Rubika
nie potrafię przegrywam 
idę twardo pod górę
z każdym krokiem ciężej 

 

na szczycie o wiele lepiej 
dobrze wyszedłem po swoje 
zadowolenie myśli spokojne 
oddycham lekko już dobrze

 


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 lutego 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca