Literatura

Odnoszę (wiersz)

Creative Life

 

Tytuł ; Odnoszę

Aut:Angelika Kowalik 

 

 

Odnoszę wrażenie jakbym traciła więzi  z osobą która zawsze przy mnie była 

Może odalamy swoje światy od siebie 

Także Czuje się jakbyśmy się nie znali

A tyle lat łączyło nasze życie 

Co się z nami stało nie wiem czy człowiek zmienił serca bicie.

Nie widzi tego co dzieje się z relacjami 

Swój czubek nosa pilnuje zamiast 

Dać znak że jest z nami 

Wiedząc że w pojedynkę nie da rady 

Zostanie kiedyś sam z kubkiem czekolady

Bo brak czasu napewno negatywnie na nich wpłynie obudź się człowieku jak to nie minie  kiedyś stracisz najważniejsze przyjacielskie spojrzenia  i chwilę dobrego wspomnienia .

 


przysłano: 19 lutego 2019 (historia)

Inne teksty autora

O Panie
Angelika
Rozpad
Angelika
Jad
Angelika
Przystań
Angelika
Korpulentna
Angelika
Upust
Angelika
Don't give up
Angelika
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca