na portalu co raz więcej

Yaro

na portalu ludzie zapisują wiersze 
co raz lepsze co raz więcej

 

zagadkowy świat nieodgadnięty 
opisują ewolucje wartości
powlekają na kartkach emocje

 

 ważne słowa warto utrwalić
przelewają refleksje na papier
atrament wysycha

lecz niesympatyczny

 

warto pisać

o zakochaniu w dniu zwyczajnym 

 

podajcie sobie ręce 
w podzięce że mamy siebie


ile jest wart świat 
w oczach dziecka

małą łzą 

 

nie sięgają wysoko ponad  niebem
a jeśli to spadaj na cztery

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 11 marca 2019
anonim