widzę cię gdy śpisz
gram sam na sam
myślami po strunach
wystukana ostatnia rozmowa
dzień dobry budzi cię ze snu
wstań kocham
tęsknię
nie odchodź
noc
taka mroźna
rozbudzone marzenia
odejdą
chcesz
będą na zawołanie
łzy wypełnione
wspomnieniami