Literatura

"Epoezjanie" (wiersz)

Sebastian Hatlapa

"humanizacja zwierząt równa się zezwierzęceniu ludzkości... - koniec humanizmu!"

 

Drodzy Ziemianie - ziemianinie!!

właśnie przechadzasz się
swoimi butami
po mojej intymności
.
.

jak po wycieraczce...

Polerujesz nimi podeszwy
z nadmiaru błota -
doprowadzasz sie do czystości
i skok na kolejną

Bo erekcja -- bez powodu
.
.
.
stała sie ginekologiem
po skrobance tekstów
-- artystów bez umiaru

 


                   ***
Przez to!!
stałam sie zakładnikiem
własnych postaci penetrujących
rzeczywistość eksplorowaną

Przez ludziki będące ludźmi
albo
.
.
.
.
.
ludźmi będącymi ludzikami!?

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=caIo1UGSDgw

 


dobry 2 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 15 kwietnia 2020, 22:32
Sebastian przestań pisać wciąż o sobie :-)
Raz czarodziej, teraz pseudo - ginekolog, co będzie jutro?
Boję się pomyśleć. Ale jest zabawnie...
przysłano: 15 kwietnia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca