Literatura

Ktoś (wiersz)

lenuszek09

Barometr wieku

włączył się dziś

dryfuje na pustyni czasu

 

Sekundy skaczą po wskazówkach

zerkając zza horyzontu

zdarzeń

marzeń

wrażeń

porażeń...

 

Cisza

Ktoś (tylko kto?)

zakręcił kran

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 31 stycznia 2022 (historia)

Inne teksty autora

Poezja mi wszystko wybaczy
Iza Marcinkowska
​ Jawa czy sen?
Iza Marcinkowska
Oni tu są
Iza Marcinkowska
Uciekam
Iza Marcinkowska
Zanim
Iza Marcinkowska
Sen
Iza Marcinkowska
***
lenuszek09
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca