Literatura

Olśnienie (wiersz)

Andrzej 2499mnpm

,,Czas płynie zbyt szybko , myśli dręczą zbyt długie , piękne chwile mijają bezpowrotnie  ", w naszych myślach , zostają na dłużej . Czas upływa tak szybko , pięknych dusz zapomnieć nie sposób , pozwól nam dobry Boże więcej ich spotkać , na drodze . Więcej radości , więcej wolności , a jakbyś był dobry - daj więcej miłości . By w sercu więcej tych chwil , szybszego serca biciem i spojrzeń tych w oczy prostych , przejmujących dreszczem , o świcie . Czas biegnie tak szybko , lecz przed metą , daj jeszcze Panie , wytchnienie , bym jeszcze na koniec mógł poczuć olśnienie , Twojego spojrzenia pokazującego , w ostatniej sekundzie , me życie..

 


przysłano: 24 lutego 2023 (historia)

Inne teksty autora

List
Andrzej
Wolności.
Andrzej
We dwoje
Andrzej
Prezent
Andrzej
Zdrowie
Andrzej
Karolina
Andrzej
Tylko Ja .
Andrzej 2499mnpm
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca