Literatura

Tylko Ja . (wiersz)

Andrzej 2499mnpm

Zaufałam tobie - tylko ja .

Tylko w tobie widzę

- mój wielki blask .

Tylko w Twoich oczach 

- wielką siłę mą , 

dla świata nieważną , 

miłość naszą , 

tylko dla nas w tajemnicy 

 - jedyną - najwspanialszą .


przysłano: 15 kwietnia 2023 (historia)

Inne teksty autora

List
Andrzej
Wolności.
Andrzej
We dwoje
Andrzej
Prezent
Andrzej
Zdrowie
Andrzej
Karolina
Andrzej
W rozterce .
Andrzej
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca