Literatura

Karolina (wiersz)

Andrzej

Zaznaczyłem na mapie , na górze serce .

Na pamiątkę 

- Spotkałem tam Ciebie .

Było morze ludzi i gwar,

lecz nagle zostaliśmy sami . 

Wiedziałem ,że nic nie dzieje się samo ,

spojrzałem w Twe oczy ..

ze łzami . 

I chciałem być z Tobą we dwoje 

bezwzględnie .

Zakochany w jednej chwili .

bez powodu , bezsilny . 

- obłędnie .

Pierwszy raz chciałem by droga , 

nie skończyła się już nigdy ...

- daremnie , 

Czas płynął bezlitośnie , 

nie chciałaś nic więcej .

Zostały mi tylko

marzenia moje i -

piosenka co wbiła  się w serce -

,, Dobrze wiemy to oboje ,

Karolina - takie było imię Twoje"

 

 

 


przysłano: 22 kwietnia 2023 (historia)

Inne teksty autora

List
Andrzej
Wolności.
Andrzej
We dwoje
Andrzej
Prezent
Andrzej
Zdrowie
Andrzej
Tylko Ja .
Andrzej 2499mnpm
W rozterce .
Andrzej
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca