kiedyś

Klaudia Gasztold

pewnego dnia

po przebudzeniu

wyciągnę dłonie do sufitu

 

ze szczerym uśmiechem

podejdę do okna

ubrana jedynie w szlafrok

 

i choćby padał deszcz za szybą

powiem że jest dobrze

pomyślę że jest lepiej

a będzie wyśmienicie

 

kiedyś tak będzie

obiecuję

tylko bądź wtedy obok proszę

 

Klaudia Gasztold

Klaudia Gasztold
Klaudia Gasztold
Wiersz · 24 listopada 2023
anonim