Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Teuryga
Siła
Siła
Teuryga
Siłą życia jest śmierć
Siłą śmierci jest Boska władza
Siłą mocy jest materia świata
Siła astralna
Lubię
Teuryga
Wiersz · 26 listopada 2023
×
Zgłoś obraźliwe treści