Literatura

perfidność (wiersz)

LydiaDel

miniatura

 

w każdym

kryzysie
znajdą się gady 

wylizujące  

z obcych uli 
miody


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 13 maja 2024, 10:49
Jest dobrze ! Przesłanie proste...
Arian
Arian 13 maja 2024, 18:23
Gady lubią krew, a nie miód.
LydiaDel
LydiaDel 16 maja 2024, 20:41
Arian, finansowe gady …dzwoni w głowie, czy pusto?
Usunięto 4 komentarze
przysłano: 9 maja 2024 (historia)

Inne teksty autora

Quo vadis?
LydiaDel
wizyta
LydiaDel
Człowieku!
LydiaDel
Rozstania
LydiaDel
Zostań II
LydiaDel
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca