Literatura

... (wiersz)

negatywka

pisałam mu wiersze do poduszki.......
......rzadko sypiał w domu

dobra
noc
ta

gdy wracał
przed

dobra
noc


gwiazd

Sypiałam pod drzwiami skulona jak szczenię
dosłownie rozbierałam się ze słów

striptizerka ciszy chrapała na kanapie
gdy zlizywałam z jego twarzy ślady tamtych ust

pisałam mu wiersze do poduszki
................................................
a dziś
................................................
widujemy się czasami
na dwóch końcach świata

słaby 19 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 maja 2000

Inne teksty autora

ptasiek
negatywka
więzień
negatywka
dzień
negatywka
Alba
Philip Larkin
czar-na-śmie(r)ć
negatywka
poeta
negatywka
zaciemnienie
negatywka
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca