Literatura

fest oktober (wiersz)

Abi-syn

 

 

jest alles gute albo lepiej

wstawiony przez złocistość

nie zważam na nadmiar

 

cycatej blondyny co obok

wdzięcznie ociera pianę

z pyska wściekle dobra

naturlich kształty nawykłe

do trącania i poklepywań nie

tylko po ramieniu już z nią za

pan brat śpiewam keine grenzen

 

właśnie ją przekroczyłem

 

 

 

 

 

 

 

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Cytra
Cytra 5 pazdziernika 2014, 12:39
Szkoda, że nie znam niemieckiego....
Abi-syn
Abi-syn 5 pazdziernika 2014, 15:48
Witaj Cytro, szybciutko uzupełniam:

alles gute - bardzo dobrze
naturlich - naturalnie, oczywiście
keine grenzen - żadnych granic

Dzięki za wpis
przysłano: 5 pazdziernika 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca