Literatura

erotyk z wsadem owocowym (wiersz)

Kuba Nowakowski

zgięty jak korba od starowozu kulszowo rwany psioczę

do dupy z takim kwiatem wieku czułym

tylko na papilarne komunikaty wymuskiwane na

telefonie co zszedł z drzewa i jest mądrzejszy od rady ministrów

 

brak ruchu kończy się bezruchem

jak mówi sowiecki aforyzm

a nadmiar gatunków herbaty bombajem

bombaj słoniem ten wreszcie kończy się trąbą

jeśli patrzeć od ogona

głosi inny aforyzm grubo przedradziecki

 

wiersz jest after kulturowy stąd

przekaz jest pestką awokado

gładki i łatwo mieści się w dupie

tylko co jest w stanie zmienić

poza skalą wytrzeszczu

 

a wytrzeszczem kończy się rwa kulszowa

chłodno przyjęta przez krytyków


dobry 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Bogusław Uściński 11 marca 2015, 08:48
No dla mnie niesamowite studium majaków bólowych, lub na prochach przeciwbólowych.
Może ból na granicy rozkoszy?
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 11 marca 2015, 09:01
wszystkiego po trochu :)
Markus 12 marca 2015, 08:12
dlaczego wulgaryzmy?
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 12 marca 2015, 09:35
Bo "rozeta",Markusie, nie pasowałaby w tym przypadku :)
AK
AK 12 marca 2015, 14:35
Zabawny jest bardzo i nieco bolesny.
wodoodporny 25 marca 2015, 19:02
Dobra zabawa bliskoznacznymi i nie tylko
przysłano: 11 marca 2015 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca