Literatura

myślałby ktoś że nie (wiersz)

abojawiem

co ja mogę zrobić

czego jestem władny -

umrzeć chyba tylko

chociaż i tak najczęściej

a nawet wyłącznie

umierają tylko ci którzy

psychicznie już nie żyją -

 

wszystko więc ja zrobię

(a wszystko się robi)

idąc po trupach -

albo się jest trupem


przysłano: 26 marca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca