Literatura

niepostrzeganie (wiersz)

gaj

słyszałem szmer ludzkiej obecności
za ścianą w oddechu niewidocznych uśmiechów
kiełkujących splecionymi dłońmi

 

niepostrzeżenie

 

pierwsza cierniowa druga obojętna
trzecia radosna 

rozsypane na drodze

 

ekstremum egzystencji i czas 
bez pośpiechu 

 


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 8 kwietnia 2015, 06:58
"za ścianą w >>oddechu<< niewidocznych >>uśmiechów<<"..............mimorym

"ekstremum >>ludzkiej<< egzystencji i czas"..............ostrzałkowane do usunięcia
przysłano: 7 kwietnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca