Literatura

, , , (wiersz)

gaj

zawsze w palbie chwalnej próbuję
głębszy sens 
bez sentymentu
bez re

 

z resztą sobie radzę gdy je zsyłam w nie
 bo nie nie zawsze bez pieczne

 

bezrumienne rozumienie znaczeń pozbawione
a przecież ja wiem że nie wiem

 

 

być albo nie być

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 23 maja 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca