Literatura

mało to razy (wiersz)

abojawiem

mało to razy

zapomniałem się - ale

widocznie jak na mnie,

jak na to, co pamiętam -  

mało za mało -

 

nie mam więc wyjścia -

co by nie, jak bardzo kto

by nie chciał -

jedno jest tylko dla mnie -

zapomnienie na amen


przysłano: 24 sierpnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca