Literatura

Bukowski na odwyku (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

nie chcę już gadać

dźwięk słów mnie męczy

wszystkie moje muzy

są jak wrzód na dupie

 

macie rację dziwki i kochanki

czas przeszły dokonany

wspomnienia mieszają w muszli

szykiem każdego z wierszy

 

śmieję się z siebie przecież

nie z was broń boże

wróble pod czaszką świergoczą

nie kocham bo nie piję  


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Zapomniana Szanta
Zapomniana Szanta 19 lutego 2017, 16:16
druzgocąco cynicznie o depresji
Beta
Beta 20 lutego 2017, 17:42
Chyba cynicznie o delirium :-)
Zapomniana Szanta
Zapomniana Szanta 21 lutego 2017, 01:30
tez do d... na d..
przysłano: 19 lutego 2017 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca