Literatura

*** (wiersz)

iranon

na ręku mam bliznę, która nie znika
w lustrze widuję jedynie siebie
jestem młody, ale nie na długo
dziś nie jest inne niż wczoraj
jutro nie będzie inne niż dziś
i morze tak ma już być

na sercu mam bliznę, która nie znika
na ulicy zadźgali nożem człowieka
my żyjemy, przynajmniej na razie
dziś nie jest lepsze niż wczoraj
jutro nie będzie lepsze niż dziś
i morze tak ma już być

dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
iranon 7 września 2003, 12:01
chyba nigdy nie zrozumiem czemu "przeszedł" ten txt a nie "znaleźćsię", w każdym razie

pozdrawiam
przysłano: 12 lutego 2009 (historia)

Inne teksty autora

metropol
Iranon
***
Iranon
Nowa piosenka
iranon
Quo vadis
iranon
Pożar
iranon
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca