Dziś nie zagram pierwszej piosenki
Tej co ją grałem na łóżku
Nie otworze ramion
By schować Cię przed światem
Na te kilka słodkich chwil
Nie powitam ciepłem
Swoich zaniedbanych warg
I uśmiechu już nie włożę
Na samotne poliki
Dziś zataczam koło
Trzynastego
Na ławce
Ona nie jest szczęśliwa
Kiedys pewnie tak, teraz chce odpoczac...
pozdrawiam
Za to ja tu wylalem duzo osobistych wyznan, wierz mi.
Pozdrawiam!