moje życie ma sens
- powiedziało ego-
większy niż prostokąt z cegieł
i złote góry
ważniejszy niż papier w kieszeni
i niezaparzona herbata
sens którego nie znajdziesz
przed lustrem i pod poduszką
wszystko co usłyszysz
będzie płytsze od niego
jeśli tylko rozumiesz
moje życie ma sens
- powiedziało ego –
Zostań prezydentką:)